Flæskestegssandwich med æbledressing

Flæskestegssandwich med æbledressingdressing-æble
Noget af det aller bedste ved at lave en hel flæskesteg er, hvis der er rester tilbage til flæskestegssandwich.
Det kan spises hele året og så hører det under kategorien mad på under 30 minutter.
En flæskestegssandwich er jo i sig selv meget simpel. Derfor kan man roligt bruge tiden på en god hjemmelavet mayonnaise, hjemebagte grove sandwichboller og æbledressingen, der står beskrevet på denne side.
Hvis flæskestegen er en rest fra dagen før, så gem også lidt af den brune sovs. Det er nemlig ikke helt dårligt med en lille klat brun sovs i en flæskestegssandwich!

4 personer         30 minutter

Ingredienser

Flæskestegssandwich:

  • 8 skiver flæskesteg
  • rødkål
  • god mayonnaise
  • agurkesalat
  • 4 grove sandwichboller
  • æbledressing

Æbledressing:

  • 2 gode æbler
  • 2 spsk græsk yoghurt 2%
  • 2 spsk mayonnaise (gerne hjemmelavet)
  • 1 spsk grov sennep
  • 1 tsk æbleeddike/ æblecidereddike
  • 1 tsk akaciehonning
  • salt og peber

Fremgangsmåde

Flæskestegssandwich:

  1. Hvis flæskestegen er en rest, skal den lunes i ovnen. Varm den ved 150°C i 15-20 minutter
  2. Rør æbledressingen sammen og varm rødkålen
  3. Lun bollerne i ovnen. Skær dem derefter over og smør godt med hjemmelavet mayonnaise på alle sider
  4. Fordel flæskestegsskiverne – 2 på hver underbolle
  5. Fordel rødkålen, agurkesalat og herefter æbledressingen
  6. Læg overbollen på og server med det samme

 

Æbledressing:

  1. Skyl æblerne, skær dem over i kvarte og skær kernehusene fra
  2. Herefter skæres æblerne i mindre stykker
  3. Rør yoghurt, mayonnaise og sennep sammen
  4. Smag til med honning, eddike, salt og peber
  5. Bland æblerne med dressingen

Flæskestegssandwich med æbledressing

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*