Lakseruller med flødeost og spinat

Lakseroulade med spinat og flødeost
Lakseruller eller lakseroulader fyldt med flødeost og frisk spinat er en virkelig lækker forret.
De tager ikke mere end 20 minutter at lave, og så kan du lave dem klar flere timer før du skal bruge dem og bare opbevare dem i køleskabet.
Vi laver dem ofte når vi skal have gæster, der er de altid et stort hit.
De passer også rigtig godt til et tapasbord, hvor der skal være en masse forskellige retter.

4 personer         20 minutter

Ingredienser

  • 250 g røget eller gravet laks
  • 2 tortilla pandekager
  • 200 g flødeost
  • 2 tsk stenbidderrogn
  • 1 spsk frisk dild
  • 1 spsk frisk persille
  • 1 håndfuld frisk spinat
  • saft fra en halv citron
  • salt & peber

Fremgangsmåde

  1. Bland flødeost, dild, persille, citronsaften, salt, peber og stenbidderrogn godt sammen
  2. Læg en tortilla ud på et skærebræt eller tallerken og smør et jævnt lag af flødeost blandingen på
  3. Fordel laksen over hele tortillaen og smør evt. et tyndt lag flødeost ovenpå laksen
  4. Skyl spinaten og fordel et lag ovenpå laksen og flødeosten
  5. Rul tortillaen stramt sammen til en rulle og pak den derefter ind i madlavningsfilm, så den holder formen
  6. Læg dem i køleskab og lad dem hvile i minimum en times tid inden servering

Lakseruller med spinat og flødeost

Lakseroulade med spinat og flødeost

Follow

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*