Æggesalat

Æggesalat
Hjemmelavet æggesalat er altid et hit på vores frokostbord. Den smager langt bedre en dem man kan købe, den er nem at lave og så er den klar på bare 15 minutter.
Denne æggesalat er fyldt med god hjemmelavet mayonnaise, for det smager bare bedre. Ønsker du en lidt sundere eller lettere æggesalat, kan du sagtens erstatte mayonnaisen med en fedtfattig creme fraiche.
Server den eventuelt sammen med en god hjemmelavet hønsesalat til lækre 5-kornsboller.

4 personer         15 minutter

Ingredienser

  • 4 æg
  • 100 g god mayonnaise
  • 2 tsk karry
  • ½ bakke karse
  • salt & peber

Fremgangsmåde

  1. Bring vand i kog og læg æggene i det kogende vand – kog dem i 10 minutter
  2. Pil æggene og skær dem i ønsket størrelse, eller brug en æggedeler på begge led
  3. Hæld æggene i en skål og tilsæt mayonnaise, karry, karse, salt og peber og rør det sammen
  4. Pynt evt. med lidt karse og server med det samme, eller sæt det på køl til det skal bruges

Æggesalat

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*