Mere om bananpandekager
Pandekager er og bliver et hit uanset om det er dessert, eller om det bare er en lille snack hen på aftenen. Med denne opskrift på bananpandekager kan du snacke den med god samvittighed og samtidig få noget, der faktisk smager godt og er super lækkert.
Sådan får du luftige bananpandekager
Du kan få mere luftige bananpandekager, hvis du pisker dejen godt, hver gang inden du heler mere dej på panden. Brug eventuelt elpiskeren til at få en masse luft ind i dejen. Når du hælder dejen på panden, må du ikke røre rundt i den. Fordel forsigtigt dejen på panden ved at vippe den fra side til side. For at beholde dem så luftige som muligt, skal de også vendes meget forsigtigt – men igen er det vigtigste at piske hver gang inden du hælder ny dej på panden.
Topping til bananpandekager
Der er virkelig mulighed for at være kreativ, når det kommer til topping af bananpandekagerne. Næsten alt er godt dem. Du kan bruge alt fra skyr og yoghurt til friske bær, honning eller lidt chokolade.
Pandekagerne er også super gode sammen med is og specielt hvis det er en rigtig god hjemmelavet is! Så kan man også bedre spise lidt mere is med god samvittighed.
Pandekager uden sukker?
Ja, med denne opskrift kan det faktisk lade sig gøre, at lave pandekager uden sukker. Man behøver nemlig heller ikke bruge vaniljesukkeret. Et lidt sundere alternativ til sukkeret kan være sukring – det kan man sagtens også bruge i denne opskrift.
Er du mere til helt almindelige pandekager, kan du finde opskriften her.