Broccolisalat med bacon og granatæble

Broccolisalat
Broccolisalat passer til mange forskellige retter, men i mine øjne er den specielt god til grillmad. Den er meget hurtig at lave og så kan den laves klar på forhånd og sættes i køleskabet, til den skal bruges. Er man til rosiner og solsikkekerner, kan det også tilsættes, men jeg foretrækker nu en broccolisalat som denne opskrift.
Server eventuelt broccolisalaten sammen med en god ribeye.

4 personer         15 minutter

Ingredienser

  • 400 g broccoli
  • 1 pakke bacontern
  • 1 rødløg
  • ½ granatæble

 

Dressing:

  • 2,5 dl cheasy fraiche
  • ½ citron
  • 1 tsk lys balsamico
  • 2 tsk sukker
  • salt & peber

Fremgangsmåde

  1. Steg baconen på en pande, til den er gylden og sprød
  2. Skær broccolien i små buketter, hæld kogene vand over dem og lad dem stå et par minutter, før de skal dryppe af i en si
  3. Hak løget fint og hæld det i en skål med broccoli, granatæble og bacon

 

Dressing:

  1. Bland alle ingredienserne godt sammen og smag til med salt & peber
  2. Vend dressingen godt med broccolisalaten i skålen

 

Broccolisalat med bacon og granatæble

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*