Frisk hjemmelavet pasta med mørbrad

Pasta med mørbrad
Hjemmelavet frisk pasta smager bare bedre! Og så er det faktisk ret nemt at lave.
Alt du skal bruge er æg og mel. Salt og olie får pastaen alligevel fra det vand du koger den i.
Se opskrift og forklaring på hjemmelavet frisk pasta.

Denne opskrift på pasta med mørbrad er flittigt blevet brugt, da den er hurtig at lave en hverdagsaften og fordi den smager helt fantastisk. Ved at blande pesto eller i det her tilfælde hviløgs- og artiskokcreme i retten, bliver den meget cremet og fyldt med smag. Hvis du ikke har eksperimenteret med pesto i pasta endnu, kan det virkelig anbefales. Laver du f.eks. en pasta med kylling, vil det være helt oplagt at bruge en grøn pesto med basilikum. Efter at have forsøgt os med forskellige varianter, er denne pasta med mørbrad blevet vores favorit.

2 personer 45 minutter

Ingredienser

  • 200 g frisk pasta
  • 1 svinemørbrad
  • 2 skalotteløg
  • 1 pakke bacon i tern
  • 2-3 store svampe (helst portobello)
  • 1 rød peberfrugt
  • 0,5 l fløde
  • 70 g tomatpure
  • 1 glas hvidløgs- og artiskokcreme
  • 1 oksebouillon

Fremgangsmåde

  1. Start med at skære løg, svampe og peberfrugten i skiver/strimler.
  2. Afpuds mørbraden og skær den i tynde skiver.
  3. Steg baconen på en pande (jeg bruger altid en sauterpande til denne ret). Når den er ved at være færdig, tilsættes først løgene og derefter mørbraden.
  4. Når kødet er brunet, tilsættes svampe og peberfrugt. Herefter tilsættes tomatpure samt hvidløgs- og artiskokcremen og blandes godt sammen.
  5. Tilsæt fløden og oksebouillonen og lad det koge ind til det bliver tykkere og mere cremet. Skru derefter helt ned og lad det stå på svag varme – gerne med et låg.
  6. Kog pastaen i let saltet vand med en smule olivenolie.
  7. Hæld vandet fra pastaen og hæld pastaen over blandingen.
  8. Rør det godt sammen og server.

 

Frisk hjemmelavet pasta med mørbrad

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*