Hjemmelavet kartoffelsalat

Hjemmelavet kartoffelsalat er et hit, når vejret vender mod de varmere grader og der skal gang i grillen. Det smager også rigtig godt sammen med en gang frikadeller.
Kartoffelsalat kan laves i mange afskygninger, men denne smager rigtig godt og er let at forberede. Der er god mulighed for at variere den og du kan evt. tilføje radiser, forårsløg eller erstatte dele af creme fraichen med mayonnaise. Det er vigtigt at kartoflerne er kølet helt ned inden du blander det, så sørg for at starte i god tid.

Hjemmelavet kartoffelsalat

0 af 0 bedømmelser
Opskrift af: Vores Opskrifter Kategori: Aftensmad, TilbehørSværhedsgrad: Let
Antal

4

personer
Tid i alt

45

minutter

Ingredienser

  • 1 kg kartofler

  • 500 g creme fraiche 18%

  • 1 bundt dild eller purløg

  • 3 fed hvidløg

  • salt & peber

Fremgangsmåde

  • Skræl kartoflerne og skær dem ud i mindre tern
  • Læg kartoflerne i en gryde og dæk dem til med vand
  • Læg låg på gryden, bring vandet i kog og lad dem koge i 20-25 minutter
  • Når kartoflerne er kogt færdige, skal de køle af til de er kolde
  • Hæld herefter creme fraichen op i en skål
  • Pres hvidløget og bland det i skålen
  • Skyl og hak dild og bland det i skåle
  • Smag dressingen til med salt og peber
  • Stil dressingen i køleskabet så den kan trække smag indtil kartoflerne er kolde
  • Bland kartoflerne med dressingen og server

Vil du gemme opskriften?

Følg os @VoresOpskrifter på Pinterest

Følg med i nye opskrifter

Like us on Facebook

Kartoffelsalat

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*