Kylling i karry

Kylling i karry er en favorit hos de fleste. Med en cremet karrysovs og med saftig kylling har du en klassikker, der falder i god jord hos både børn og voksne.
Jeg kan ikke huske hvornår vi sidst havde lavet det, men efter denne opskrift, bliver det i hvert fald ikke sidste gang!
Den er utrolig simpel at lave og kræver ikke meget tid. Samtidig smager den rigtig godt og sovsen bliver dejligt cremet.
I en helt klassisk kylling i karry, er der nok æbler og måske rosiner og kokos. Det har vi helt udeladt i denne opskrift, men det kan man selvfølgelig tilføje efter smag.

Hvis du ønsker en mere cremet konsistens, kan du erstatte 1 dl mælk med 1 dl fløde.

Kylling i karry

0 af 0 bedømmelser
Opskrift af: Vores Opskrifter Kategori: AftensmadSværhedsgrad: Let
Antal

4

personer
Tid i alt

30

minutter

Ingredienser

  • 3 kyllingefileter

  • 40 g smør

  • 4 spsk mel

  • 4 dl mælk

  • 3 spsk karry

  • 1 tsk paprika

  • 1 hønsebouillonterning

  • salt & peber

Fremgangsmåde

  • Kog kyllingefileterne hele i ca. 15 minutter og skær dem derefter i strimler eller firkanter
  • Smelt smørret i en gryde ved middel varme og når smørret er smeltet tilsættes mel mens du rører
  • Bland det godt sammen til det har en fast masse og tilsæt derefter mælk, karry, paprika og bouillonen
  • Lad det småkoge i nogle minutter, til det har den rette tykkelse
  • Smag til med salt & peber og put kyllingen i sovsen

Vil du gemme opskriften?

Følg os @VoresOpskrifter på Pinterest

Følg med i nye opskrifter

Like us on Facebook

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*