Om os

Deprecated: Required parameter $params follows optional parameter $title in /customers/8/6/7/vores-opskrifter.dk/httpd.www/wp-content/plugins/wysija-newsletters/views/front/widget_nl.php on line 108

Efter længere tids overvejelse og mange års madglæde, har vi endelig taget hul på vores nye univers af opskrifter.
Vi vil fremover udvide siden med nye og lækre opskrifter, og vi vil forsøge at få en ny opskrift på siden hver dag.
Hvis du har en ide til en opskrift eller har din egen favorit, som du mener skal være på siden, er du altid velkommen til at sende din opskrift til os – jo flere opskrifter jo bedre!

Ren madglæde

Hos Vores Opskrifter har vi en forkærlighed for lækre og velsmagende retter, men det er ikke altid tiden er til det. Derfor vil du her på siden finde både nemme opskrifter og de lidt mere avancerede, til de dage hvor der er mere tid. Vi elsker også at eksperimentere, og vi opsøger flittigt nye måder at tilberede maden på.

Friske råvare og de rigtige ingredienser er nøgleord i alle vellykkede opskrifter, men heldigvis findes der også mange smutveje – og dem er vi bestemt ikke for fine til at bruge!

Nyhedsbrev

Hvis du vil holdes opdateret på nye opskrifter eller aktiviteter på siden, kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev her:

 

Vi håber du vil følge med fra start i opbygningen af vores-opskrifter.dk og vi glæder os meget til at se hvad det kan blive til.