Spaghetti bolognese, kødsauce eller kødsovs – uanset hvad du kalder det, så er denne opskrift en af de bedste på den klassiske ret.
En af de største fejl mange laver, er at bruge alt for lidt tid på retten. Det er vigtigt at kødsovsen kan nå at samle sig ordentligt. Selve retten tager ikke lang tid at lave, men kræver at du laver den i meget god tid eller dagen før den skal bruges. Du har sikkert selv oplevet at en kødsovs smagte meget bedre dagen efter. Du kan sagtens lave den og spise den med det samme, men jeg vil alligevel anbefale at lave den i god tid, så den rigtigt kan stå og samle sig.
Vi bruger for det meste helt frisk hakket oksekød, men en af mine næste projekter, må være at investere i en kødhakker, så vi kan komme i gang med at hakke kødet selv. Vil du selv lave pastaen, kan du her se opskriften på hjemmelavet pasta
Hej 😄
Min kæreste og jeg ELSKER den her opskrift. Jeg er dog i tvivl om hvad du mener med at den skal simre i 10 min, hvis vi skal bruge den dagen efter. Skal den så simre 3-4 timer sagen efter? 😄
Hej Kirstine
Hvis du laver det samme dag som det skal spises, anbefaler jeg at du lader det simre i 3-4 timer.
Laver du det dagen før det skal bruges, kan du nøjes med at lade det simre 10-15 minutter og herefter sætte det på køl. Så får det samlet sig i køleskabet og skal bare varmes op dagen efter.
Jeg håber det giver mening 🙂
Smager himmelsk. Har lavet den til familien adskillige gange.
Bom bom, hvor nemt kan det være 🙂
Kanon god kødsovs. Nem opskrift. Hele familien (2 voksne og 4 børn) Er vilde med den.