Wok med kylling og grøntsager

wok med kylling og grøntsager
Denne wok med kylling, nudler, sprøde og friske grøntsager smager rigtig godt og så har du mad på bare 30 minutter. Hvis du er til stærk mad, kan man sagtens tilføje en frisk chili, men karrypastaen kan godt have en lidt stærk eftersmag. Du kan altid bruge de grøntsager du har liggende, når du laver wokretter. Selvom retten er simpel og meget hurtig at lave, er den stadig fyldt med smag.

2 personer         30 minutter

Ingredienser

  • 2 kyllingefileter
  • 4 forårsløg
  • 100g sukkerærter
  • 1 dåse babymajs
  • 4 spsk rød karrypasta
  • 1 dåse kokosmælk
  • 2 spsk olivenolie
  • 2 fed hvidløg
  • 1 stk rød peberfrugt

Fremgangsmåde

  1. Skær kyllingefileterne i strimler
  2. Varm olien op og brun kyllingen
  3. Tilsæt hvidløg samt den røde karrypasta
  4. Lad retten simre et par minutter og tilføj derefter kokosmælk
  5. Skyl og snit forårsløg, babymajs og peberfrugt og kom det i retten
  6. Kog vand i en elkedel og hæld vandet over sukkerærterne, lad dem stå et par minutter
  7. Hæld vandet fra og snit sukkerærterne i mindre stykker
  8. Tilføj sukkerærterne til retten og lad retten simre 5-10 minutter
  9. Server med ris eller nudler – velbekomme

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*