Tzatziki – nemt og lækkert
Antal
4
personerTid i alt
20
minutterEn nem og lækker opskrift på en helt klassisk tzatziki, der fungerer rigtig godt som tilbehør til diverse retter. Der er godt med smag i og den kan med fordel laves dagen forinden, så alle smagsnuancerne kommer frem. Tzatziki stammer oprindeligt fra Grækenland og de fleste, der har været i Grækenland, har helt sikkert også haft fornøjelsen af at smage den. Vi anbefaler at servere denne tzatziki til f.eks. lammekølle, tapas og diverse tunge retter, for at tilføje lidt friskhed.
Ingredienser
2 agurker
4 gr græsk yoghurt
3 fed hvidløg
salt & peber
Fremgangsmåde
- Skyl agurkerne og skær dem over på langs
- Tag en ske og fjern alle kernerne i agurkerne – de skal ikke bruges
- Agurkerne rives på et rivejern i mindre strimler
- Bland græsk yoghurt, hvidløg, salt og peber med agurkerne
- Smag til med ekstra salt og peber
Vil du gemme opskriften?
Følg os @VoresOpskrifter på Pinterest
Følg med i nye opskrifter
Like us on Facebook