Bagels med røget laks og flødeost

Bagels med røget laks og flødeost
Bagels med røget laks og flødeost smager virkelig godt og så tager de ingen tid at lave, hvis du har bagels i forvejen. Det er ret nemt at lave hjemmelavede bagels, men det kræver lidt tid inden de skal bruges. Kniber det med tiden, kan man selvfølgelig købe dem.
Fyldet kan man variere som man vil, dette er bare mit bud på gode bagels med røget laks.
Bagels er helt perfekte om sommeren, hvis man har brug for lidt let og lækkert, eller hvis man skal på tur og vil have noget, der er nemt at tage med.

4 stk        30 minutter

Ingredienser

  • 4 bagels
  • 4-6 store skiver røget laks
  • Rucola eller anden salat
  • ½ agurk
  • 1 rødløg
  • 200 g neutral flødeost – f.eks. Philadelphia
  • ½ dl fløde (kan undlades)
  • frisk dild
  • frisk persille
  • saften fra ½ citron
  • salt & peber

Fremgangsmåde

  1. Rør flødeost, fløde og saften fra citronen sammen i en skål
  2. Hak dild og persille meget fint og hæld det i skålen
  3. Rør det hele godt sammen og smag til med salt og peber
  4. Lad det gerne stå og trække en halv times tid i køleskabet, før det skal bruges
  5. Skær de 4 bagels over og rist dem – lad dem herefter køle lidt af
  6. Smør flødeosten på begge indersider af hver bagel
  7. Fordel salat, agurk og rødløg i tynde skiver og laks på de 4 bunde og læg herefter toppen på

Bagels med røget laks og flødeost

Bagels med røget laks og flødeost

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*