Paneret torsk med honningglaserede rodfrugter

Paneret torsk er en hurtig og lækker måde at spise fisk. Den sprøde panering er et rigtig godt modspil til den helt bløde og saftige torsk. De kan både serveres med pomfritter eller honningglaserede rodfrugter som her. Vigtigst af alt, er at finde en god remoulade eller forsøge med en hjemmelavet.

De honningglaserede rodfrugter bliver både søde og rigtig sprøde. De er et rigtig godt alternativ til almindelig pomfritter eller andre kartofler. De er nemme at lave og så passer de stort set sig selv i ovnen.

Paneret torsk med honningglaserede rodfrugter

0 af 0 bedømmelser
Opskrift af: Vores Opskrifter Kategori: Aftensmad, Fisk & skaldyrSværhedsgrad: Let
Antal

4

personer
Forberedelse

15

minutter
Tilberedelse

1

time 
Tid i alt

1

time 

15

minutter

Ingredienser


  • Honningglaserede rodfrugter
  • 1.5 kg blandede rodfrugter (rødbeder, gulerødder, pastinakker)

  • 1 stort løg

  • 4 spsk olivenolie

  • 2 spsk akacie honning

  • 1 tsk groft salt

  • 1 t tørret timian


  • Paneret torsk
  • 500 g torskefileter

  • 4 æg

  • rasp

  • salt & peber

  • margarine eller smør til stegning

Fremgangsmåde


  • Honningglaserede rodfrugter
  • Skræl og skyl rodfrugterne
  • Skær løg og rodfrugterne i strimler – de må ikke blive for tykke, da de så skal have længere tid i ovnen
  • Hæld rodfrugterne i et ildfast fad
  • Bland olie, akacie honning, salt og timian sammen og vend det derefter med rodfrugterne
  • Sæt rodfrugterne i ovnen ved 200°C varmluft i ca. 60 minutter
  • Rør jævnligt i rodfrugterne
  • Paneret torsk
  • Hæld æggene i en skål og rør dem let sammen
  • Bland rasp med lidt salt og peber i en anden skål
  • Vend fileterne i æggene og herefter i raspen – gentag for dobbeltpanering
  • Steg dem ved middelvarme på en pande med rigeligt margarine

Vil du gemme opskriften?

Følg os @VoresOpskrifter på Pinterest

Følg med i nye opskrifter

Like us on Facebook

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*