Kanelsnegle

Kanelsnegle

5 af 17 bedømmelser
Opskrift af: Vores Opskrifter Kategori: Bagværk, Kager, OpskrifterSværhedsgrad: Let
Antal

12

stk
Forberedelse

40

minutter
Tilberedelse

20

minutter
Tid i alt

1

time 

Kanelsnegle – nem og lækker opskrift! Kanelsnegle kan bruges til næsten alle anledninger. Både når man skal kræse lidt for familien, til en fødselsdag eller som lidt lækkert til eftermiddags kaffen.

Ingredienser

  • 30 g gær

  • 1 spsk lunkent vand

  • 1 æg

  • 1 dl fløde

  • 6 spsk sukker

  • 250 g smør

  • 350 g hvedemel

  • 3 tsk kanel

  • mælk til pensling

Fremgangsmåde

  • Udrør gæren i det lunkne vand
  • Tilsæt æg, fløde, 2 spsk sukker og rør godt rundt indtil gæren er helt opløst
  • Hæld melet i en seperat skål og tilsæt 175 g smør (man kan med fordel tage smørret ud ad køleskabet 30 minutter før, så den er blød at arbejde med)
  • Arbejd smørret ind i melet med hænderne, indtil der ingen smørklumper er tilbage
  • Gærblandingen hældes i melet og æltes godt sammen til en smidig dej
  • Læg et rent viskestykke over dejen og lad den hvile lunt i ca. 30 minutter
  • Imens dejen hviler, blandes 4 spsk sukker, 3 tsk kanel samt 80 g smør sammen i en skål
  • Rul dejen ud i en rektangel og fordel kanel cremen
  • Rul dejen sammen til en pølse og skær den ud i ca. 12-16 kanelsnegle
  • Fordel dem på en bagerist med bagepapir og pensl dem med mælk
  • Stil dem i ovnen ved 220°C i ca. 15-20 minutter

Vil du gemme opskriften?

Følg os @VoresOpskrifter på Pinterest

Følg med i nye opskrifter

Like us on Facebook

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*